Iedereen welkom op 50 jarig jubileum weekend Mac Bedaf

Volkel, januari 2016

Naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van Motorcrossclub MAC Bedaf op 21 oktober 2015, organiseren de leden een jubileum weekend  op 23 en 24 januari 2016 in Gasterij De Pier Schansweg 3 te Uden. Dit is op Bedaf in Uden waar het allemaal begon.

Op zaterdag 23 januari ligt de nadruk op leden en oud leden van Mac Bedaf. Maar natuurlijk  is op deze dag iedere motorsport liefhebber van harte welkom. Oud leden worden alleen via de media benaderd en krijgen dus geen persoonlijke uitnodiging. Tussen 16.00 en 24.00 uur kunt u  bij De Pier terecht.

Op zondag 24 januari is van14.00u tot 19.00u op dezelfde locatie een reŁnie voor oud NMB leden. Ook deze dag is een ieder die de motorsport een warm hart toedraagt, van harte welkom. Diverse oud NMB coryfeeŽn waaronder Ad Verstegen, Jan de Rooy en Pierre Karsmakers hebben al toegezegd aanwezig te zullen zijn. Ook kun je er o.a. Dave Strijbos, Gert Jan van Doorn of Johnny Verwijst tegen het lijf lopen. De presentatie van deze middag zal in handen zijn van Kees de Omroeper.

Beide dagen worden er diverse oude crossmotoren en allerlei krantenknipsels, boekjes, fotoís e.d. tentoongesteld. Ook worden er verschillende oude video films vertoond. Het bezoeken van dit jubileum weekend is een must voor ieder motorsport liefhebber.

De entree is op beide dagen gratis en is zoals reeds vermeld, toegankelijk voor iedere motorsportliefhebber. Consumpties zijn voor eigen rekening. Mocht je een cadeau willen schenken, dan is de club blij met een vrijwillige bijdrage, in een bus bij de ingang, voor de gemaakte kosten voor dit weekend.

Het bestuur en de leden van Mac Bedaf en de organisatoren van de NMB reŁnie zouden het op prijs stellen om u op 23 en/of 24 januari  te mogen begroeten.

 

Zo gingen Han en Henk Manders vroeger naar de cross.