Wellicht heeft u gelezen of gehoord van het Internationaal Jeugdweekend in Boekel, inclusief Dealer Cup. Hierbij willen wij u informeren over het spraakmakende programma.

Dit evenement zal vanaf vrijdagavond 22 juli a.s. vanaf 18.00 uur van start gaan. Tijdens deze vrijdag wordt de bouwvak ingeluid en zullen er diverse bedrijven uit Boekel hier te vinden zijn in de feesttent. Teven is er een opening van het evenement, en een rijdersvoorstelling die kort de aandacht zal opeisen. Daarna volgt de ‘’het is weekend!’’ Party met Deejay Art aan de draaitafel.

Op zaterdag volgt het hoofdprogramma voor MC Boekel, met die dag de jeugdwedstrijden van 08.00 tot 14.00uur, en opvolgend de volwassenen met de p

restigieuze Dealer Cup tot 21.00uur. Tijdens deze dealer cup zullen er flink wat prominente rijders en GP rijders van start gaan, waaronder Marc de Reuver, Petar Petrov, Martijn Romviel, Jan van Hastenberg, Kristof Salaets, Michael van Wezel en vele andere. Na de wedstrijden volgt er een gezellige prijsuitreiking voor de Dealer Cup en gooit Deejay Art weer alles in de mix om de juiste sfeer te creëren.

Entreegeld, enkel op zaterdagnamiddag van 14.00uur tot 20.00uur, € 7,50. Jeugd tot 15 jaar betaald € 3,50. Daarvóór en daarna dus gratis. Consumpties € 1,70, en het feest gaat door tot minimaal 01.00uur!

Op zondag zullen alle jeugdcategorieën nogmaals van start gaan en zullen de totaalwinnaars bekend worden in deze klassen. Met Europa ’s beste jeugdrijders aan de start van 5 t/m 19 jaar, zal dit tevens veel spektakel opleveren.

Entertainment en stands.

Diverse ondernemers hebben het Internationaal jeugdweekend gekozen als plek voor hun promotiestand. Zo hebben een stand waar T-shirts te koop zijn voorzien van een Air Brush kunstwerk. Kijk voor voorbeelden op www.jointforcesprojects.com. Ook zullen er diverse motorcross standjes zijn, met daar allerlei hebbedingetjes voor de jeugd en volwassenen. Ook zal het aan een springkussen en zitgelegenheid niet ontbreken.

Ben je niet in de gelegenheid om ons evenement te bezoeken maar wil je toch op de hoogte blijven volg ons dan op twitter : @Joint_Forces

 

Zoals  u ziet, genoeg reden om circuit ‘’Bezuidenhout’’ te bezoeken dit weekend! Adres: Putakker, Boekel.

 

We hopen u te mogen begroeten,

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens MC Boekel

 

Jean-Paul Maas & Rob van Uden