Beste maïscrosser,

Een motorcrosswedstrijd op het laatste moment afgelasten is een van de vervelendste dingen die een organisator kan overkomen. Alle kosten zijn dan immers al gemaakt.

Voordat het zaterdagavond begon te regenen lag de baan er keurig droog bij. Het had de organisatie al veel geld en moeite gekost om op dit nieuwe circuit te kunnen en mogen rijden. We waren vol goede hoop dat we de deelnemers dit jaar iets moois te bieden hadden.

Ondanks dat we als vereniging erg krap bij kas zitten willen we wel onze afspraak nakomen om het inschrijfgeld terug te betalen. Op  dinsdagavond 17-11-2015 van 19.00u tot 20.30u houden we in Café Piepers Antoniusstraat 6 te Volkel een terugbetaaluur. Wanneer men zich persoonlijk meldt op dit tijdstip met je legitimatie krijg je je eigen inschrijfgeld terug. Inschrijfgeld innen voor een ander kan alleen als je diens legitimatie kunt tonen (ID kaart, paspoort of rijbewijs).

Voor bromfietsen is het terug te betalen bedrag  10 euro, voor de andere klassen 15 euro. Ook degene die op zaterdag al een dagverzekering hebben betaald kunnen dit bedrag  terugkrijgen.

We verzoeken iedereen vriendelijk om een briefje van vijf als wisselgeld mee te brengen.

Let op zonder legitimatiebewijs kunnen we geen terugbetaling doen!

Wanneer je besluit om je inschrijfgeld niet op te komen halen zijn wij je hiervoor erg dankbaar want dan weten we zeker dat er nog wat geld in kas blijft om volgend jaar toch weer een maïscross te organiseren.


Bestuur en leden MAC Bedaf.